Karácsony az Ízbolygón
Menüsorok
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2007
Libamájjal és aszalt szilvával töltött nyúlpástétom
Fácánerőleves tokajival nemesítve és rillette
Sertéskaraj káposztabundában
Paprikás csirkemell chef Kalla módján
Mézes-nugát és narancsos vanília parfé
2008
24-e
Libamájkrémleves avagy zsírleves a javából
Ördöghal tekercs cukorborsós jázminrizzsel
Crème brûlée zöld teával
25/26-a
Libamájtorta tokaji zselével
Libamáj terrine rózsaborssal és tokajival
Citromos-rozmaringos báránycomb grillezett zöldségekkel, kuszkusszal és rozmaringos bébirépával
Hópehelytorta meggyel és szederrel
Narancsos tiramisù
2009 – BORSA menü
Grépfruitos, pezsgős sárgarépa krémleves márványsattal
Aszalt szilvás, céklakrémleves vörösborral
Datolyás-spenótos pulykatekercsek zöldhüvelyű babbal
2009
24-e
Gesztenyekrémleves rákkal
Spenóttal töltött lazactekercsek gránátalmaszósszal
Karácsonyi fatörzs (Bûche de Noël) almával, karamellel
25/26-a
Libamájpástétom (kapribogyós, konyakos)
Kakasleves Calvadosszal
Coq au vin
Csirkebatyuk aszalt gyümölccsel megtöltve
2010
24-e
Árparizottó kéksajttal, diós-fahéjas sütőtökkel és portóis goji berry szósszal
Csokimousse-csillagánizs torony
25/26-a
Libamájterrine, aszalt barack, szamorodni és pisztácia
Liba-rillette
Mézes madeleine túrófagyival
2011
24-e
Sütőtökös crème brûlée mogyorós Szt.Jakab kagylóval
25/26-a
Libamáj mousse portóis-körtés zselével
Karácsonyi levesek
Narancsos gesztenye cappuccino kókusztejjel és földimogyorós petrezselymes Szt.Jakab kagylóval
Pórés csicsókaleves dióval, snidlinggel
Sült céklakrémleves pezsgővel, fetával és grissinivel
Kakukkfüves gomba cappuccino
Narancsos édesburgonyakrémleves édesburgonya chipsszel
Zellerkrémleves zellerchipsszel
Karácsonyi töltött húsok
Pulyka petrezselymes citromos diós töltelékkel
Gombás sertésszűz batyuk
Csirkemell spenóttal, aszalt paradicsommal töltve
Csirkemell spenóttal, aszalt paradicsommal töltve
Sertésszűz serranoköpenyben, gránátalmával és szezámmagos burgonyapürével
Fetás-spenótos karaj
Keleti töltött csirke
Sütőtökös-aszalt szilvás töltött csirkecomb kesudióval
Karácsonyi party falatok
Fügés fasírt
Csirkefalat szalonnában salsával
Uborka paradicsompesztós sajtkrémmel töltve
Karácsonyi vega menü
Gesztenyés birsleves
Édesköményes-cukkinis gerslirizottó citrommal
Gránátalmás sültcékla-saláta mandulával
Kókuszos körtekrém málnával
Hagyományos karácsonyi desszertek pohárban
Mézes krémes
Zserbó
Flódni
Sütik
A legjobb mézeskalács
Marcipános-narancslekvárral töltött portóis-kakaós kekszek
Csoki-magvak-sárgabarack torta vaníliás meggyel
Mogyorós-kávés stangli
Diós linzer
Amaretti, a fehérjezabáló
Áfonyás-csokis karácsonyi kekszek
Áfonyás-mogyorós szelet
Bûche de Noël másként (almával, karamellel)
Citromos-kókuszos kekszek
Diós-habos rudak
Diós-narancslekváros beigli tönkölybúzából
Diós sarok lime lekvárral
Elisen-Lebkuchen csokival
Fenyőmagos-marcipános keksz
Florentin
Florentin szelet
Florentin3
Havas csokihegyek
Kakaós keksz áfonyával
Karácsonyi gesztenyebomba
Kókuszlabdák
Lekváros amarettik
Linzer
Mandulás-vaníliás kifli
Mandulás fenyőfa kekszek
Marcipános-mandulás rudacskák
Mázas karikák
Mézeskalács
Mézes krémes
Mogyorós teasüti
Narancsos mogyorós tallér
Nugátos kiflik
Polo és Nero, a kakaós teasütik
Ropogós keksz
Tejszínes gyűrűk
“Zserbógombócok” formateszten
Bejglik
Bejgli alaprecept
Almás-mákos bejgli
Diós-kandírozott gyümölcsös bejgli
Gesztenyés-cseresznyés
Diós-narancslekváros bejgli tönkölybúzából
Bonbonok
Csokoládés fudge
Diós grillázs
Fahéjas-kávés csokikrémmel töltött aszaltszilva narancsos csokimázban Grand-Marnier-vel
Gesztenyés-csokigolyók meggyel
Konyakmeggyes bonbon
Marcipános-barackos konfekt
Mentás-csokis-karamell
Mogyorós-fahéjas canache
Raffaello
Sóskaramell nyalóka
Vajkaramellás bonbonok
Vajkaramellás szivecskék
Trüffel “Grand Marnier”
Trüffel makadámia dióval”
Szaloncukrok
Eperzselés szaloncukor
Gesztenyés szaloncukor
Gránátalmazselés szaloncukor narancshéjdarabokkal
Karamellás szaloncukor narancshéjdarabokkal
Kókuszos szaloncukor narancshéjdarabokkal
Málnazselés szaloncukor ét- és fehér csokival
Marcipános szaloncukor narancshéjdarabokkal
Narancszselés szaloncukor
Ehető díszek a karácsonyfára
Zserbós és kókuszos szaloncukrok
Habkarika és jégcsap
Ostyatölcsérek pisztáciás bonbonnal
Szívküldi forró csokoládé
Sós ropogtatnivalók
Szezámmagos juhtúrós rudak
Füstölt sajtos pogácsa
Olívás zöldséges lepény
Ajándékok a konyhából
Marcipános aszaltszilva-bonbon fehér csokoládéval
Gránátalmaszirup naranccsal
Marokkói sózott citrom
Diós-sörös kenyér üvegben
Karamellkockák sós mogyoróval
Csokoládékockák marshmallow-val
Vaníliás só (halakhoz és csirkéhez)
Ízesített sók
Forraltbor-tasakok
Italok
Eggnog
Narancsos csokiflipp