Konyhatündérképző
Mit jelent az, hogy csipetnyi só?
A főzés iránt érdeklődő, de konyhai terepen még kezdőnek számító emberek gyakori kérdése ez, hiszen honnan tudhatnánk elsajátítani a sütés-főzés alapjait, ha nem vagyunk jártasak az ilyesmiben?
Az Ízbolygó gasztroblog szerzője – Nagy Tünde – ezért is írta meg második szakácskönyvét, melyben olyan ételeket gyűjtött össze, amit még a legkezdőbb kuktajelöltek is pár lépésben elkészíthetnek. Nem csak a levesek, húsok, ízletes zöldséges- és egyéb egytálételek elkészítésének fortélyait ismerheti meg az olvasó, de a süteménysütés, piskótakészítés és az ismertebb tészták titkaira is fény derül, hiszen főzni egyszerűen jó! Olyan élmény, amit kár kihagyni bárkinek is!
MEGJELENÉS: 2013. december 10.
Kiadja: Sanoma Media Budapest Zrt.
ELŐRENDELHETŐ: Nők Lapja Könyvklub, bookline.hu, alexandra.hu, polc.hu, libri.hu