Kókusztejes fehércsoki krém eperrel és bazsalikommal
Az eper klassz a bazsalikommal, ezt már kóstoltam. Az eper klassz a fehércsokival, ez is alapvetés. Mi lenne, ha összekevernénk? Nem kell hozzá Einstennek lenni, hogy kitatáljuk…. az is nagyon finom lesz!
Hozzávalók:
20 dkg fehér csoki
1 dl és egy pici kókusztej
2 dl tejszín
10-12 nagyobb levél bazsalikom
eper
A fehércsokit 1 dl kókusztejjel kis lángon felolvasztom, amikor egynemű félrehúzom a lángról. A bazsalikomot megmosom és egy nyelet kókusztejjel összeturmixolom. A tejszínt kemény habbá verem és a fehércsokis krémhez adom. A poharak aljára bazsalikomot, rá fehércsokis krémet adagolok. A tetejére apró darabokra vágott eper kerül, amire kevés tarkaborsot őrlök.