Diós-szárított paradicsomos biscotti
Ez egy sós kekszféleség, mely remekül bevált előételként a pikáns sültpaprika krémmel, melybe (ahogy írtam is korábban) gyömbért, chilit, mentát és lime-ot is adagoltam. Aznap bárány T-Bone-t grillezett Mr.ÍB és akkor ettük az isteni fagyit is. Klassz este volt!
Hozzávalók:
8 dkg vaj
2 tojás
6 dkg liszt
2 dkg reszelt parmezán
3 dkg búzadara
8 kisebb szárított paradicsom
12 dkg dió
csipet só
Az alapanyagokat összedolgozom, majd a cantuccinihez hasonlóan, két lapos, hosszúkás veknit formálok belőle. 180 fokon 20 percg sütjük, majd ha kicsit hűlt, éles késsel ferdén felszeleteljük. A szeleteket lefektetjük a sütőpapírral bélelt tepsire és még 10 percig sütjük.
Ötlet: 500 finom falat