Bazsalikomos-bodzás eperfagyi
Soha ne légy tömeg, légy mindig eredeti, olyan forma, ki a világ dolgait kineveti!!”
…mint ez a fagyi. MINDEN benne van, ami számomra a tavasz! Bodza, bazsalikom, eper! Friss, üde, garantáltan tartósítószermentes. A Segítsüti receptje is jön, meg úgy tervezem, írok majd gyakrabban:-) Talán lassan már magamról is.
Hozzávalók:
2 dl bodzaszörp
fél kg eper
5 nagyobb bazsalikom levél
Az elkészítése annyira egyszerű, hogy konkrétan 1 szó leírni:-) ÖSSZETURMIXOLOD és lefagyasztod. Ennyi munka van vele. A bodzaszörp elkészítése itt a linken. Hűvösebb területeken émg találni bodza tányérokat, mondom ezt azoknak, akik nem készítettek szörpit eddig. Nekem tele van a fagyasztó vele. Aki meg nem talál/esze ágában nincs szörpgyártással vesződni, azok meg vegyenek házi szörpit piacon.