Valentin nap a Gerbeaud-ban!
A Gerbeaud Házban zajló változásokól, a kávéházat és a termékeket érintő folyamatos megújulásról már korábban is írtam, de elég csak ránézni a weboldalukra vagy személyesen megtapasztalni a Gerbeaud-élményt a város szívében, a Vörösmarty téren. Most pedig egy újabb egyedülálló programmal rukkoltak elő!
A kávéház történetében először egy fantasztikus vacsorán lehet részt venni azoknak, akik szívesen hódolnak a kulináris élvezetnek és szeretik az egyedit, a különlegeset. A szerelmesek napján, Valentin napon a kávéház szalonjai adják a helyszínt ahhoz az egyedülálló vacsorához, melyet Szulló Szabina, a Michelin csillaggal büszkélkedő Onyx étterem séfje állított össze.
A menü remek borokkal párosítva:
Aperitif:
Törley Nyerspezsgő
*
HÁZI PÉKSÉGÜNK KENYÉR ÉS POGÁCSA VÁLASZTÉKA
*
AMUSE BOUCHE
Garnéla farok ropogós bundában sütve szójával, gyömbérrel
Marinált skót lazac posírozott fürjtojással
*
KACSAMÁJ íZELíTŐ CÉKLÁVAL, DIÓS KALÁCCSAL
Furmint 2008 – Szepsy István, Tokaj
*
TANYASI TOJÁS, KUKORICA, MANGALICA SZALONNA
*
ANGUS MARHA STEFÁNIA SÜLT SÁRGARÉPÁVAL, FÜSTÖLT BURGONYA PÜRÉVEL
Áldás 2011 – St. Andrea, Eger
*
„GERBEAUD”, SÁRGABARACK, CSOKOLÁDÉ
5 puttonyos Aszú 2008 – Royal Tokaj, Tokaj
*
PETIT FOURS
A menü ára két személyre: 39.900 Ft, mely tartalmazza az aperitif-et, ételsort, borsort (2*3 dl), ásványvízfogyasztást (0,75 l), az áfát és a szervízdíjat. A vacsorát hangulatos élőzene kíséri.
Időpont: 2014.02.14. 19 óra
Asztalfoglalás MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES a sales@gerbeaud.hu email címen, vagy a 429-9000-es telefonszámon.
Öltözék: semi-formal