Kolbászoljunk Gabojszával
Ha unod már a boltit, mert mócsingos és nem tudod mi van benne,
ha izgalmasabb ízekre vágysz és kacérkodsz egy ideje a gondolattal, hogy magad is hozzáfogj otthon kolbászt tölteni,
de eddig nem mertél hozzálátni, gyere a KukTanoda BloggerKonyhájába csütörtökön, november 11-én!
Tölts kolbászt Gabojszával! Gabojsza évek óta „gyakorol”, van pár trükk a tarsolyában, amit szívesen megosztana Veled is! Lesz moldovai csomboros, toulouse-i sütőkolbász és Mártonnapra való tekintettel libakolbászt is. Kerül hozzá ropogós héjú parasztkenyér és különleges mustárokba mártogatva ott helyben meg is ízleljük! Hazaérve nem csak elmesélni tudod majd, mit tanultál, hanem meg is tudod kóstoltatni családoddal az este folyamán elkészült finomságokat, mert egy kis kóstoló nekik is jut majd!
Van még pár hely, jelentkezz most!